tisdag 28 maj 2013

Drömmarnas skörd // Fullbordans tid

Mitt tillhåll i lördags; mellan vävstuga och konstuställning bjöds det Blå Bergens Sång.
Dagarna dansar fram, den ena tar den andre i hand och maj blir juni och drömmen blev sann. Man får stanna upp ibland mellan bokkånket och planeringsjoxet och barnvaktsbokningarna och allt annat. Andas, och inse, att man befinner sig på andra sidan drömmen. Hur jag tänkte förr, när jag strosade runt på Kvinnerstadagen, att här skulle man sälja en fin bok en vacker dag...

Ja, en vacker dag blev det! :) Så småningom även lite het, så jag förflyttade mig till Gammelgården under skuggiga träd, där otaliga trevliga människor lovprisade mitt verk. Det där lät ju väldans skrytigt, men det var ju faktiskt precis så det var. Så härligt att mötas av all denna bokkärlek och entusiasm! Inlevelse - bland karlar och kvinnfolk i lika stora doser.

Fjärilen är från Lisselängacollaget jag hade med mig. Enligt indiansk lära symboliserar fjärilen med sina olika utvecklingsstadier att förverkliga sin inre vision, stiga in i sin potential och ta alla sina gåvor i bruk, för den egna och den större helhetens bästa.
Drömmar är inte till för att jämföras. Vårda din egen dröm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar