tisdag 7 februari 2012

W A R G S P Å R / / Liten paus i bloggpausen!

Far hem genom svartbergen i djupaste kvällsmörker. Varma ljus lyser från spridda stugor. Bakom mig lämnar jag spår, som snart skall suddas ut. Vargspår. Ja, jag skrev ju Warg med dubbelw i rubriken, för det är ju lite högtidligt när man får skåda sina första vargspår ute i det fria! Torparvännen såg dem igår, och bitvis hade vinden blåst bort dem, men många fanns kvar.Natten till måndagen kom två vargar från Ryggsjöhållet, över Ryggsjöänga och Ryggsjöbroa som man sa förr, där Kilsbergsspåret korsar vägen vid Bocksbosjön. De följde vägen en bit och vek sedan av rätt över sjön, med sikte på Lisselängen. Kanske två ungvargar, den ena något mindre än den andra, av spåren att dömma. Det här var bara en liten paus i bloggpausen :) Det får man väl unna sig, när gråben går mot Lisselänga, så som jag också gör, i mina tankar, dagligdags... Ser ni klorna på nedre bilden? På den övre har de gått i varandras spår. Och jag fick en Kilsbergsdos mitt i pappersexcersis och annat elände. Åter till bloggpausen tills vidare! Hälsar P

3 kommentarer:

  1. Mäktigt!!! Vackra bilder!! kram från Pershyttan =D inga vargspår här än ..

    SvaraRadera
  2. alltså .. den röda färgen du har på bakgrunden är ju helt magiskt fantastisk!! Kan inte sluta tittta rakt in i den .. så vacker!

    SvaraRadera
  3. Ja, visst är det glödande energi, med djup och intensitet - det känns bra tycker jag. Och att någon annan kan upptäcka och uppskatta dess magiska nyanser... Själv skulle jag ju kunna gifta mig med den där ljusare fläcken till höger, som man ser om man har en bred skärm. What ever works for you, som man säger :) Alla går vi igång på olika saker! Vissa ser vargspåren, och vissa ser därbortom... Härligt att du tassar runt här ibland och lämnar DINA spår my! Hoppas hälsa på i backstugan i Pershyttan en vacker dag. (och du menar jag inte om hundra år utan just, en Vacker dag, när som helst...)Kram!

    SvaraRadera