torsdag 14 juni 2012

Jordiskt men Himmelskt // Inspelningsrep

Käre Gode Tid. Så vackert det kan låta! Mina låtar, som letar sig fram genom andras fingrar, strängar och känslobanor, lirkar sig ut i ett betongrum som i musikens klanger förvandlas till Skog, Mossa, Allt som hör hemma i vårt Nordiska landskap. Ja, så här lät det. Som på bilden här (som jag trollade ihop av bara farten efteråt, på lite lek). När vi repade inför inspelning kommande vecka. Låtlistan ser ni på notstället. ZoomH2an i mitten fångade upp magin. Jag svävade hem.

   STIG IN I DEN MAGISKA VÄRLDEN GENOM ATT   KLICKA PÅ BILDEN OVAN!   

( Så här såg det UT. Men det LÄT som ovan! Himmelskt, men Jordiskt. Med doft av mylla. Och på matlagningsspråk: Mina sånger gifte sig med deras instrument :)

3 kommentarer:

  1. Det låter som en underbar känsla, magiskt, när det bara stämmer. Kreativiet att skapa. Jag är lite avundsjuk på dig som kan sjunga så bra, det har jag alltid velat kunna. Men tur att vi är olika och är bra på olika saker.

    SvaraRadera
  2. Jag glömde skriva att bilden också var väldigt fin och visade känslan bra. Det är du också bra på. :)

    SvaraRadera
  3. Tack Pia, för fin-orden :) Och vad roligt att du strosar förbi här på min "lilla äng" som jag ibland kallar detta Pernilla-land, min blogg. Bra att bli påmind om det där med sången, lätt att mest tänka på det som "blir fel" när man spelar in... men en gåva Är det ju, att vara i musiken, och delta i skapandet, så som här... Du som är naturfantast går väl med i sångvandringen? Googla munkastigen, om du missat!

    SvaraRadera