måndag 31 december 2012

Det Nya Året // Det Stora Mysteriet // N a m a s t eJag hälsar det nya året och tillkännager ljuset i vad som komma skall. Välkomnar allt det nya som jag ännu inte ser, tackar för alla gåvor som väntar och påminner mig om livets oändliga möjligheter. Vi och hela skapelsen vilar i Det Stora Mysteriets outgrundliga famn. Så gör även Myntas musik, som jag kom att tänka på idag, i detta Nu. Jag välkomnar det nya året med en av deras groovigaste låtar. Jag säger bara; Lyssna. Och för allt i världen - lyssna 2 minuter in - det är då allt det magiska börjar. Ha ett underbart Gott Nytt ÅR!! Och ta hand om varandra.


...och kom ihåg, livets mirakler väntar över allt. Till exempel i en fritidsgårds fönsterlösa lokal i en avkrok i världen kallad Markbacken, en gång för många år sedan. Mynta klev in, och med dem ett obegränsat universum av musik, närvaro, talang över alla gränser... En mirakelstund på jorden.

3 kommentarer:

 1. jaa de är såå bra!! De var ofta i Örebro på den tiden .. <3

  Beauty to you!

  SvaraRadera
 2. Prettу! This was a гeаllу wonԁеrful artiсle.
  Thanks foг suρplying these detaіlѕ.


  Mу ѕite http://www.sfgate.com

  SvaraRadera
 3. Magnifісеnt items frοm you, man.
  I've remember your stuff prior to and you're juѕt extremely fаntastіс.
  I actuаlly liκe what you've received here, really like what you are saying and the way through which you are saying it. You make it entertaining and you continue to care for to stay it smart. I can't waіt
  to learn muсh mοrе from you.
  That is really a tremenԁоus sіte.


  Mу wеb blog; www.sfgate.com

  SvaraRadera