fredag 18 januari 2013

Konstnärlig Frihet // Genom Mina Ögon

En bra dag ger man sig ut, trots att man inte tror att möjligheten fanns. Det finns alltid möjligheter. Konsten är bara att hitta dem, eller att följa de inre och yttre vindarna. Begav mig ut, fram till Kil, och fångade detta. Eller - nästan inte. Knäppte bilden, jovisst, men när kvällen kom, och kroppen började tina, så trollade jag lite lite grann så bilden blev så här istället; som ett konstverk, av mig. Kilsvyn genom mina ögon. Ett konstnärligt filter. Ljuset trollade jag också in. Bara för att jag ville. Och bara så ni vet: Jag GÖR liksom inte det. I allmänhet. Micklar jag någe med någon bild brukar jag skriva det, om det inte framgår helt övertydligt. Med detta sagt, älskar jag denna bild och den friheten jag har att skapa den. Ta mig ut. Ta mig hem. Ta mig för och ta mig An - världen som är min

Här en helt otrollad bild. Det är bara naturen som har trollat. Vågspel över Bocksbosjön, på väg till Torparvännen, samma dag. Tacksam att jag tog mig ut, tog mig fram. Vänskap väntar!
Och tänk att lilla jag hittade just hit på denna jord, i detta liv. Är så oerhört Glad för det. Visst ska vi söka det som vi uppskattar, och visst är det härligt när det vi uppskattar, uppskattar OSS! ;)
Jag tar vägen om Majkens kök innan det bär hemåt, och lapar i mig av värdefullhetskänslan.
Jag är glad att jag lärt mig Tacksamhet. För tänk vad mycket mer allting blir värt! I stort och smått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar