söndag 3 mars 2013

Dalkarlsbergs Visfestival Lördag 29 Juni // Jag är med!!


Nu blev jag glad! Besked kom idag...
Många är "kallade", men nu har urvalet skett.
Så roligt att låta mina låtar klinga i bergen och dela med sig av det man har att ge :) Får också signera & sälja min bok & skiva på plats.
Nytt för i år är att det blir en lördag istället för söndag, då rätt så många är långväga gäster. Ett tips från arrangörerna är också att komma i god tid; den lilla festivalen börjar traditionsenligt kl 15 och det brukar bli fullt. Återkommer med mer om aktuellt program, samt måste ju gräva fram några härliga bilder från denna härliga plats! Dvs Dkb fina folkpark. Här är en så länge. Får nog snart snickra ihop en årsplan och lägga ut här. Lite bokat och mer på gång! Nu strålar jag ikapp med solen där utanför - även om jag råkar vara krasslig värre just idag. Önskar dig en härlig söndag!


 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Hm... Inte för att jag tittar på melodifestivalen (officiellt), men om jag nu råkade göra det igårkväll så råkade jag nog rösta på detta bidrag hela två gånger. Varför?? Han ÄGER. Med sin röst. Det är bara att flyga med i refrängen. Dessutom är han ihop med överjordiskt begåvade Molly. Dubbelvingar!


Det är faktiskt rena indiansång-stuket på rösttekniken i själva fullt-blås-refrängerna - en oslagbart härlig känsla! Att sjunga ut på detta vis, menar jag. Han har ju till och med registret; svävar högst där uppe där bara ledarsångarna sjunger, de som klämmer i med den (oftast) svindlande höga/ljusa inledningen till pow-wow-sångerna. Hur som helst; Kvalitet. Och fortkörnings-varning :)
(PS Tänk vilken pipa deras UNGE skulle kunna få; Robin + Molly = ujujuj.)

1 kommentar: