fredag 24 maj 2013

Kvinnerstadagen Lördag // Blå Bergens Sång Signering // Mors dag Hallagården Söndag Sång och berättartema kl 14

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
  Blå Bergens Sång är en fin Mors Dag-gåva! Önska dig eller köp ett signerat ex i helgen!  

På lördag säljer jag och signerar min bok med cd på den populära och välbesökta Kvinnerstadagen. De har öppet 10-16, jag finns där 11-15 iaf.
Vart kommer maten ifrån egentligen? Den fråga kommer att besvaras med hjälp roliga aktiviteter och information den 25 maj. Under dagen får man lära sig hela resan om mat från jord till bord. Barnen kan prova på ponnykörning, klappa kaniner, ödlor och ormar, åka traktor med Pettson och Findus med mera. Många bransch företag inom skog och jord har bjudits in som utställare.
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
På söndag är det Mors Dag och jag är inbjuden till mysiga kulturoasen Hallagården i Lekhyttan (värt ett besök i sig; se www.hallagarden.nu) där man regelbundet håller konsert- och spelträffar. Dagens program ser du överst i inlägget här. Klockan 14.00 har jag en mindre berättarkonsert med temat Kvinnor och barn i bergen, dagen till ära. Om dessa finns mycket att säga - och sjunga! Utsatta barn, fosterbarn, sk "oäkta barn"... men även de starka kvinnor som tog hand om de sina och såg till att de överlevde. Det var inte vilka kvinnor som hest som klarade Kilsbergslivets alla prövningar! Mer om det i min bok. För sång- och berättarstunden är det gratis inträde och inget betalt till mig, så jag hoppas få sälja lite böcker och skivor! Lägger in bilder från ett tidigare blogginlägg från spelstugan hösten 2011 här:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar