fredag 21 juni 2013

Glad Midsommar! // Fel i NA: Visfestival NÄSTA lördag!

Med dessa muntert mönstrade träskor på picknickfilten tar jag klivet in i sommaren och bjuder er att följa med! Idag är det midsommar och årets längsta dag. Resten tänker vi inte på!
Men tar du dig till folkparken i Dalkarlsberg i morgon, ditlockad av NAs artikel, så blir du nog rätt så ensam. Månne möts du av en del mygg som blir glada att se dig. Dock inga vissångare och publik. Det är närmligen NÄSTA lördag, den 29 juni, och inte 22, som i tidningsfadäsen jag fick mig tillsänd.

På webben har man en rättelse, men lider fortfarande av en viss förvirring då de tror att det är lördag idag - fredag, Misdommarafton - så vi får hoppas att de inte tagit för många snapsar redan nu på morgonkvisten på redaktionen ;S Små grodorna brukar man sjunga, och grodor kan ju hoppa ur allas våra munnar och tangentknackande fingrar, men vi får hoppas att de flesta nås av rättelsen och dyker upp den rätta dagen, gärna med medhavd slant för dem som tänkt sig köpa min Kilsbergsbok med skiva, eller bara skivan separat, som säljs i begränsad upplaga vid mina spelningar i sommar.

Vi ses nästa lördag, 29 juni, i vackra Dalkarlsberg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar