onsdag 9 december 2015

Hela Hälsingland å rakt in i Björnidet...

 Av Stolt Hälsingesläkt som man ä, smiter man in på "Hela Hälsingland" för att förkovra sig (leta skvaller) om den i stugorna så uppburne och högt älskade bonncharmige Hälsingepöjken i årets säsong av Bonde söker fru. Kvällstrött ä man, å vad ser man? En webkamera i ett björnide. Live. Det är ju där man hör hemma så här års! I ett ombonat och skönt ide. Skulle man önska. OBS Helst Björnfritt då. Det är väl nackdelen med Hälsingland; för mycke björn, om man ä lite räddhågsen av sej för dessa varelser, som minsann förtjänar sin respekt. Hu!! Men här får ni också kika. Det var det "hetaste skvallret" jag hittade på min lilla kvällsräd denna mörka decemberafton... Godnatt! (Med indianinspirerad Björnbild!)

Länk till direktsändning/Live in björnidet: 
http://www.helahalsingland.se/allmant/halsingland/folj-idun-och-ungarna-live-i-idet

Å här blev det bondenapp ändå! 
http://www.helahalsingland.se/halsingland/nordanstig/nu-har-tv4-bonden-stefan-gjort-sitt-val

Fast den här va ju snäppet bättre!
Med film och bildspel från Hälsingegården:
http://www.helahalsingland.se/halsingland/nordanstig/jag-ar-fodd-100-ar-for-sent

 U T D R A G ;
– Allt var bättre förr, utom underkläder, framför allt var möblerna vackrare, gedigna, i trä. Även om det är praktiskt med elektricitet, telefon och rinnande vatten, så känner jag att jag är född 100 år för sent!
– Jag lever på det sätt jag vill, men när jag ser mig om undrar jag varför alla tror att man blir lycklig av att shoppa? Det är en helt annan tillfredsställelse att göra något själv, och det ska inte vara "standard" – den enda standard jag vill ha här är att det ska vara gammalt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar