tisdag 27 februari 2018

Musik bortom magi // Dubé & special friends på turné


Näe. Det går ändå inte å beskriva. Och inge ljud har ja på bloggen. Och ljudet är inte ljud; När de spelar dessa låtar på sitt helt exklusiva, i stunden helt vibrerande unika vis, så målar de världar där man färdas, berörs, flyger... Stundtals är det så grymt bra att det helt enkelt är en PÄRS att stå ut med hela härligheten. Man får bara andas och tacka sin lyckliga stjärna (och han som köpte biljetten) att man är DÄR, just DÅ.

Andra lyckliga stjärnor kan uppleva bandet redan imorgon Onsdag i Västerås, eller Fredag i Stockholm. GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Norrskensbilder frimodigt lånade från nätet. Intonade musikerbilder från Dubés facebook.
PS Skriver ut hela namnen på de två yngsta förmågorna om de ännu ej är lika bekantaGjorde detta inlägg sent igår när jag kom hem. Nästa dag tänker jag...

Det Är som ett Norrsken. Ett naturfenomen.
Man tror knappt det kan finnas, men det finns ändå, i sällsamma stunder, vid rätt tid och på rätt plats... och höjer upp livskänslan och skönheten på jorden till svindlande nivå. Öppnar oanade dimensioner där gränsen mot rymden och evigheten suddas ut, och mänsklighetens förmåga och kreativa gåva likaså. Naturlagarna upphävs? Av fyra personer på två ben med varsitt instrument. I samspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar